Schrit_tmacher: Dúo

Argentinië, 2022 / 107 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaar
Regie: Meritxell Colell Aparicio
Met: Mónica García en Gonzalo Cunill
Ondertitel: Engels

Noord-Argentinië. Na 25 jaar professioneel en persoonlijk het leven te hebben gedeeld, beginnen Monica en Colate aan hun laatste danstour. Samen gaan ze op een rondreis door het Andesgebergte, in een poging de relatie te redden. Op een hoogte van 4.000 meter zal de Atacama-woestijn de grenzen van hun relatie en hun lichaam op de proef stellen. Tussen angsten, verlangens en herinneringen zullen ze moeten kiezen welke weg ze zullen inslaan.

Duo is aan de ene kant een innerlijke reis van twee mensen op zoek naar liefde, rust en geluk maar ook een fysieke reis van een dansvoorstelling die wordt opgevoerd in scholen en op pleinen van afgelegen dorpen. Het is een roadmovie door het adembenemende Andesgebergte van Argentinië.

Bijzonderheden
Duo is Spaans gesproken en Engels ondertiteld.

Duo maakt deel uit van het uitgebreide contextprogramma van het schrit_tmacher festival. Dit grensoverschrijdende dansfestival startte in 1995 als experiment in Aken maar heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de Euregio. Schrit_tmacher biedt een opwindende mix aan internationale topgezelschappen en choreografen vanuit de hele wereld; aangevuld met onder andere exposities, talks, jeugdvoorstellingen, workshops en performances. Bekijk het complete programma op schrittmacherfestival.nl.

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!