Familiefilm: Ernest & Celestine: Op Avontuur In Brabbelland

Frankrijk, 2022 / 79 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: Jean-Christophe Roger
Met: de stem van Ivan Pecnik, Lizemijn Libgott en Door Van Boeckel

Ernest en Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Ernest wil helemaal niet terug, maar Célestine weet hem over te halen. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor onze twee helden ondenkbaar is. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Samen met een mysterieuze, geheime vriend brengen ze muziek en plezier terug voor iedereen in Brabbelland.

In Ernest & Celestine: Op Avontuur In Brabbelland wordt de onwaarschijnlijke vriendschap van de onzekere beer Ernest en de dappere muis Célestine op de proef gesteld. Deze prachtige animatiefilm weet in zijn eenvoud elke emotie over te brengen, net als het belang en plezier van muziek.

Ernest en Célestine werden bedacht door tekenaar Gabrielle Vincent. De eerste animatiefilm in 2012 werd genomineerd voor een Oscar. Sindsdien zijn de muis en de beer uitgegroeid tot een hartverwarmend gezelschap voor de hele familie.

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!

Recensies

★★★★☆ - Nrc - "Innemende, tijdloze, schitterend geanimeerde animatiefilm – deels computer, deels ambachtelijk met waterverf – over de schuchtere beer Ernest en het muisje Celestine."