Rosa, De Kleine Bloemenfee

Noorwegen, 2023 / 77 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: Karla Holmback
Met: de stemmen van Ida Verspaandonk, Amber Beishuizen en Edward Reekers

Rosa is een klein bloemenelfje dat altijd alleen woonde in haar rozenstruik. Het allerliefste zou ze een vriendje willen hebben, maar ze durft nooit haar struik te verlaten omdat ze bang is. Op een dag ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silke en ze worden meteen vriendjes, ondanks hun verschillen. Silke wil op avontuur gaan en Rosa wil liever in haar rozenstruik blijven. Maar wanneer Silke wordt ontvoerd door een gemene steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om Silke te redden.

Op haar tocht om Silke te redden komt ze een bijziende uil, een taartenbakkende muizenfamilie, een winderige trol, een onbaatzuchtige vlieg en een magische spiegel tegen. Rosa en haar nieuwe vrienden zullen leren naar zichzelf te luisteren, de wereld om hen heen beter te begrijpen en in zichzelf de kracht vinden om onbevreesd door het leven te gaan.

Regisseuse Karla Holmback brengt het geheel met een levendig en speciaal kleurenpalet zachtjes tot leven. Rosa, De Kleine Bloemenfee is een animatiefilm die het jongste publiek zal bekoren en voor de ouderen een ideaal recept vormt tegen eenzaamheid en de sleur van alledag.

Bijzonderheden
Rosa, De Kleine Bloemenfee is Nederlands gesproken en niet ondertiteld. De voorstelling van woensdag 03 januari is de laatste gelegenheid deze film bij ons te zien.

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!