Stand Up Comedy: Raoul Heertje Zweeft Ook Nog

Nederland, 2023 / 70 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaarGrof taalgebruik
Met: Raoul Heertje

Voor de zoveelste keer de belangrijkste verkiezingen ooit. Op wie wil ik stemmen? Op wat? Hoe peil je je eigen opinies? Maar vooral: hoe doe jij dat? Mijn eigen gedachten ken ik nou wel. Dus heb ik afgelopen weken regelmatig ergens in Nederland een tafel en twee stoelen neergezet om naar andere bewoners van deze planeet te luisteren. Ook in Heerlen sprak ik mede-zwevers, anti-stemmers en trouwe partij-aanhangers.

Waar ik dan best weer veel over te vertellen heb. Dus misschien verandert er niets. Misschien scheur ik zelf de kaartjes. Misschien zweef ik tijdens de comedy-show in het Royal Theater Heerlen toch een beetje jouw kant op. Ik hoop heel erg dat je ook komt. Sterker nog, je bent noodzakelijk. Zonder jou gebeurt er namelijk niks. Net als in een democratie.

(De voorstelling gaat wel door, maar toch anders!)

Bijzonderheden
Raoul Heertje is komiek, schrijver en programmamaker. Hij trad regelmatig op in Amerikaanse en Britse comedyclubs, was jarenlang teamcaptain van ‘Dit Was Het Nieuws’, presenteerde Wintergasten en publiceerde verschillende boeken. Afgelopen jaren speelde hij in comedyclubs, schreef en vertaalde toneelstukken, regisseerde diverse comedians en maakte samen met Frans Bromet de tv-serie ‘Het Israël van Heertje & Bromet’.

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!