Info

Filmhuis de spiegel vertoont een selectie uit de bijzondere onafhankelijke films die jaarlijks in Nederland uitgebracht worden; bijzonder vanwege onderwerp en/of vormgeving.

Op het programma van het filmhuis staan visuele spektakels, ingetogen drama’s, documentaires, literaire en historische vertellingen en natuurlijk ook de films die eigenlijk iedereen zou moeten zien; uitzonderlijke speelfilms van hedendaagse regisseurs als Terrence Malick, Hirokazu Kore-eda, Ken Loach, Nuri Bilge Ceylan, Digna Sinke, Apichatpong Weerasethakul, Roberto Minervini, Ciro Guerra en Fien Troch.

Daarnaast organiseert filmhuis De Spiegel met regelmaat filmcursussen, retrospectieven over belangrijke regisseurs uit de filmgeschiedenis en filmfestivals voor jong en oud: op het gebied van de animatiefilm, de literaire film, het historisch drama, de architectuurfilm, noem het maar op.

Adres

Filmhuis De Spiegel
Royal Theater
Stationsplein 5
6411 NE
Heerlen

Telefoon: 045 – 511 81 78

E-mail: info@filmhuisdespiegel.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoordagen (maandag t/m donderdag) tussen 10.00 en 17.00. Indien wij niet bereikbaar zijn, laat dan uw naam en telefoonnummer achter in de voicemail of stuur een e-mail naar info@filmhuisdespiegel.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Pakketpost kan op afspraak bij het Royal Theater geleverd tijdens kantoordagen (maandag t/m donderdag) tussen 10.00 en 17.00. Neem hiervoor eerst telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Reguliere voorstellingen op woensdag tot en met maandag.
Regelmatig extra voorstellingen, zie de programmering.

De kassa en foyer van het filmhuis zijn een half uur voor de filmvoorstelling geopend.

Prijzen & tickets

Regulier: € 9,00

Spiegelpashouder: € 7,00

CJP / Scholier / Student: € 6,50

Kinderkaart (tot en met 12 jaar): € 5,00

Bij alle tickets geldt een toeslag van € 1,00 voor films langer dan 150 minuten.

Spiegelpashouder voor een jaar: € 17,50

Tickets voor voorstellingen kunt u direct online kopen of aan de kassa van het filmhuis. E-tickets kunt u bestellen in het programmaoverzicht of bij de betreffende film.

Het is niet nodig tickets vooraf te reserveren.

 


Spiegelpas

Vraag uw spiegelpas aan en steun De Spiegel!

Voor maar 17,50 euro per jaar steunt u Filmhuis De Spiegel en krijgt u een jaar lang 2 euro korting op elke film.