Spiegelpas

.

Steun De Spiegel! Vraag nu uw eigen Spiegelpas aan voor € 17,50 per jaar en krijg korting op élke film!

Een Spiegelpas kost € 17,50 per jaar. U betaalt dan een jaar lang geen € 9,00 voor een kaartje, maar slechts € 7,00. Voor alle films.

Aanvragen

Bestel uw Spiegelpas direct online!

De bijdrage van € 17,50 voor een jaar kunt u direct online betalen. Bij het bestellen kunt u ook kiezen voor automatische incasso. De Spiegelpas wordt dan jaarlijks verlengd wanneer de vervaldatum nadert.
U ontvangt bericht wanneer u uw spiegelpas kunt komen ophalen bij de kassa.

N.B. De Spiegelpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Machtiging AUTO_INCASSO

Maak het u en ons gemakkelijk door een incassomachtiging af te geven. Dat scheelt ons en u extra post. Machtig Filmhuis De Spiegel om jaarlijks de contributie van € 17,50 af te schrijven van uw rekening. Dan wordt de Spiegelpas automatisch verlengd.

LET OP: wanneer u toestemming geeft voor automatische incasso, dient u voor het eerste jaar het lidmaatschap nog via IDEAL te betalen. Dit geldt ook voor bestaande leden, die besluiten over te gaan tot automatische incasso. Vanaf het tweede jaar wordt het bedrag via automatische incasso geïnd. U ontvangt bijtijds bericht over het moment van deze afschrijving.

Verlengen

Uw Spiegelpas verlengen met een jaar? Vul dan het formulier in.

Cadeautip!

Verjaardag of zo maar een vriend of vriendin verrassen? Geef een Spiegelpas cadeau!

Voor €17,50 krijgt de houder van een Spiegelpas een jaar lang € 2,- korting op de toegangsprijs. De Spiegelpas cadeaubon koopt u aan de kassa van het filmhuis.

Filmhuis De Spiegel accepteert de Nationale Bioscoopbon en heeft ook eigen cadeaubonnen. Vraag ernaar bij de kassa.

Uitleg / Help ?

Machtiging intrekken / Spiegelpas opzeggen

Machtiging intrekken / Spiegelpas opzeggen

Wilt u uw machtiging intrekken?
Met volgend formulier kunt u uw bank berichten dat u uw machtiging wilt intrekken. Stuur ons ook even een bericht, dan kunnen we e.e.a. snel bijwerken en krijgt u geen herinnering.

Wilt u de spiegelpas opzeggen?
Indien u Filmhuis de Spiegel gemachtigd heeft tot automatische incasso wordt de Spiegelpas automatisch met een jaar verlengd, tenzij u 1 maand vóór afloop schriftelijk te kennen geeft het donateurschap te willen beëindigen.
Dit kan via info@filmhuisdespiegel.nl.

Vragen of onduidelijkheden?

Als u vragen heeft over uw bestelling, neem dan contact met ons op:

Filmhuis De Spiegel
info@filmhuisdespiegel.nl