Contact

Adres

Filmhuis De Spiegel
Royal Theater
Stationsplein 5
6411 NE Heerlen

T 045 – 511 81 78

info@filmhuisdespiegel.nl

Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar, maar u kunt altijd een een voicemail inspreken. Laat uw naam en telefoonnummer achter in de voicemail of stuur een e-mail naar info@filmhuisdespiegel.nl indien wij niet bereikbaar zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Pakketpost kan op afspraak bij het Royal Theater geleverd worden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Neem hiervoor eerst telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Prijzen & tickets

Regulier: € 9,00

Spiegelpashouder: € 7,00

CJP / Scholier / Student: € 6,50

Kinderkaartje: € 5,00

Bij alle tickets geldt een toeslag van € 1,00 voor films langer dan 150 minuten.

Tickets voor de films zijn online verkrijgbaar of aan de kassa van het filmhuis. De kassa is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Het is niet nodig tickets vooraf te reserveren.

Toegankelijkheid voor mensen met een beperking

Het Royal Theater/Filmhuis De Spiegel is toegankelijk voor mensen met een beperking. Via een plateaulift is de grote zaal en het mindervalidentoilet te bereiken. In de zaal zijn rolstoelplekken aanwezig. Onze plateaulift is geschikt voor een maximaal gewicht van 225 kg (persoon inclusief voertuig). Het plateau van de lift is 1 meter breed en 80 cm diep.

Er is een rolstoel aanwezig. Deze is ter beschikking gesteld door de Rd4.

Voor rolstoelgebruikers die geen gebruik kunnen maken van de plateaulift bestaat er de mogelijkheid om via de zij-ingang de zaal te betreden. Helaas is de toegang tot het MIVA toilet dan niet mogelijk. Na de geplande verbouwing zal het theater wel volledig toegankelijk zijn.

De trappen naar de grote zaal en de foyer zijn voorzien van contrasterende stippen voor slechtzienden. Daarnaast zijn er trapleuningen aanwezig.

Komt u naar de film en heeft u wellicht assistentie nodig of wilt u graag een rolstoelplek reserveren? Neem dan contact op met het filmhuis:

info@filmhuisdespiegel.nl / 045-5118178

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 17.00.

Het Royal Theater ligt direct naast het NS-station in Heerlen.

Parkeren kan in de Parkeergarage Maanplein direct naast het Royal Theater.

Heerlen heeft een gratis bewaakte fietsenstalling aan de Akerstraat 20, 8 minuten lopen vanaf ons Filmhuis. Er is plek voor 196 fietsen en 30 elektrische fietsen.
Er zijn ook accu-oplaadplaatsen beschikbaar.
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 23.00 uur
Zondag van 12.00 tot 18.00 uur

Spiegelpas

Voor €17,50 kunt u Spiegelpashouder worden. Als Spiegelpashouder krijgt u een jaar lang € 2,- korting op de toegangsprijs en wordt onze wekelijkse nieuwsbrief naar u toegestuurd.

U kunt de pas natuurlijk ook cadeau doen!