Reconnected Live - Music Movie Night

2024 / 120 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijden
Regie: Peggy Smeets (Dirigent)
Met: Zangvereniging Reconnected, Annemie Sluijsmans (piano), Blazersensemble Zuiderwind


Let op!
De zaal op de begane grond is uitverkocht. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het balkon voor de prijs van € 13,50. Op het balkon heeft u prima zicht op het scherm met de filmfragmenten, maar is het zicht op het podium en het koor beperkt!


Reconnected wil zich regelmatig vernieuwen en staat open voor originele, muzikale initiatieven. Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren ze bij ons in de Royal hun jaarlijkse voorjaarsconcert, maar anders dan anders.

Tijdens dit ‘Music Movie Night’-concert doorkruisen ze in drie blokken de twintigste eeuw muzikaal op filmgebied en brengen een scala aan liedjes ten gehore. Van Pink Panther tot James Bond, van Casablanca tot de Lion King. Aanstekelijke liedjes die u vast en zeker graag nog een keer hoort. Het is een concert voor jong en oud en samen met de fragmenten uit de verschillende films op het doek achter de muzikanten, een ware beleving.

De presentatie is in handen van Rob Mennen. Het concert is in samenwerking met het Blazersensemble Zuiderwind, professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die tevens actief zijn in diverse orkesten en academies. Zij kleuren, onder andere, die avond de stomme zwart-wit film Cops uit 1922 met Buster Keaton muzikaal in. Houd de website en Facebookpagina van het koor in de gaten voor Sneak Previews. Want zoals Shrek het zingt is het koor een ‘Believer’ waardoor u er vast en zeker bij wilt zijn! U wordt ontvangen met een welkomstdrankje!

Tijden & Tickets

NB: U kunt voor deze voorstellingen geen E-tickets kopen of reserveren!